DOBLE O RES


No hi ha cap dubte que si estigués amb les meves mans,  a aquests cinc xavalets sevillans tan simpàtics i eixerits que els hi agrada tant la festa col·lectiva, i per extensió a tots els seus amiguets i familiars que no veuen cap mena de delicte amb la seva graciosa manera de festejar, els hi oferiria un doble o res, secret.
M’explicaré, els hi oferiria la manera de no anar a la presó o doblar la pena imposada, crec que és una bona oferta i ja que els hi agrada jugar , segurament acceptarien la proposta.
Es tractaria que a cadascú d’ells, un petit batalló de homes fornits els agafés en solitari, els dugués dins una entrada de un pis i els hi trepanessin el cul, la boca, les orelles i tot quan forat tinguin disponible amb els seus descomunals  pardals, fessin fotos, vídeos i tot el que aquest tipus de festa comporta també una bona “lluvia dorada” i qualque cagarro dins la bocs no estaria malament, collons, quin festorro!!
A més a més faria extensiva la festa amb les seves al·lotes, germanes, mares, pares, germans i amics que creuen que són innocents, tots, un darrera l’altra gaudint de la festa. Crec que no tendrien cap problema en acceptar aquesta oferta tan interessant per poder escapar-se de la presó.
S’ha de ser generós i complaent amb els grans fills de puta.

Comentaris