LLIBERTAT US D'ARMES PER A DEFENSA PERSONAL


Cada dia es pot comprovar que moltes persones reben agressions, tan sexuals, coma robatoris en cases particulars, principalment, però també hi ha altres tipus d’agressions, que es podrien evitar si la víctima disposés de una arma amb la que defensar-se.
Precisament, això és el que es defensa als EEUU , a Finlàndia i a altres països, la lliure pertinença d’armes per a defensar el patrimoni i la seguretat personal.
És molt complicat posicionar-se, però jo, don Tomeu del Psiquiàtik ho faré, m’agrada banyar-me, encara que sigui en aigües turbulentes.
Defens l’ús de la defensa personal a través de qualsevol mitjà i també l'ús d'atrmes dins la llar estrictament, per a defensar-se a si mateix a la família.. 
Una altre cosa és el patrimoni, aquest és un bé que en un moment de la vida de una persona li pertany, emperò no és més que un fet circumstancial, tot passa a altres mans amb la mort, amb la vendes o amb l’execució de sentencies, per tant no val la pena que perilli la vida de ningú, per a resoldre temes patrimonials.
Per tant, crec que la venda d’armes de defensa hauria de ser lliure, no s’acaba d’entendre que gent com els caçadors,dels quals n’hi ha una bona part que no estan bé del cap, que no tenen les seves facultats mentals en bon estat, puguin gaudir de l’ús de les armes o els que tenen llicència federativa de tir, és completament injust, armes aper a tothom, per la seva defensa personal, moltes dones salvarien la vida i molts lladragots es pensarien dues vegades per entrar a un domicili alié.

Comentaris